Hotelli shnelli tallinna

Go Hotel Shnelli

GoHotels Shnelli | Perhehuoneisto minikeittiöllä, Standard-huone, Superior-huone

Tallinnan Vanhakaupunki hotellista 200 m No picture … Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Go Hotel Shnellin standardihuoneisiin (15 €/yö).

Perhehuoneisto minikeittiöllä. Standard-huone – näkymä kalamajaan. Superior-huone – näkymä vanhaankaupunkiin. Nopea WiFi. Ravintola. Erilaisia ​​spa- ja rentoutushoitoja.

Go Hotel Shnelli, Tallinna – Booking.com

Go Hotel Shnelli, Tallinna – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Go Hotel Shnelli sijaitsee vain 7,3 kilometrin päässä lentokentältä ja se tarjoaa kuljetuspalvelun (saatavilla ympäri vuorokauden) 19 EUR:n lisämaksusta per …

Go Hotel Shnelli sijaitsee Tallinnan keskiaikaisen vanhankaupungin ja Balti Jaamin rautatieaseman lähellä. Sen huoneissa on satelliitti-tv ja ilmainen…

Go Hotel Shnelli – Tallinna | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Go Hotel Shnelli tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Perheet pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Aseman tori sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä kylpylän ja ravintolan. 

Go Hotel Shnelli | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

Go Hotel Shnelli, Viro – Visit Estonia

Go Hotel Shnelli, Viro

Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa, aivan Balti Jaam -aseman vieressä. Hyvä pääsy sekä autolla, julkisilla, linja-autolla että taksilla. Välittömässä läheisyydessä…

Go Hotel Shnelli – Hotellit – Tallinna – Viro – Viking Line

Go Hotel Shnelli, (Tallinna, Viro) – Trivago

Hotelli Go Hotel Shnelli, Tallinna, Viro – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Go Hotel Shnelli kohteessa Tallinna, Viro parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 72 valokuvaa ja 2118 arvostelua. Hotelli? trivago!

Go Hotel Shnelli Tallinnassa, Viron 41 – Momondo

Go Hotel Shnelli Tallinnassa, Viron 41 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 32 hotellihuoneita hintahaarukassa 20 – 41 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Tallinnan hotellin 32 {6}.

Go Hotel Shnelli: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023

Go Hotel Shnelli: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 3 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Tallinna. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, täyden palvelun kylpylästä ja aamiaisesta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan aamiaista ja huomaavaista henkilökuntaa arvosteluissaan. Lähellä sijaitsee Aseman tori ja Viron evankelis-luterilainen kirkko, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Go Hotel Shnelli (Põhja-Tallinn), viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Keywords: hotelli shnelli tallinna