Hotelli skyline

Lentokenttähotelli Skyline – Vain 5 minuuttia lentoasemalta

Skyline Airport Hotel on yksityisessä omistuksessa oleva viihtyisä kotimainen lentokenttähotelli 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Lentokenttähotellit Skyline ja Pilot | Täällä ollaan – sinua varten

Lentokenttähotellit Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel sijaitsevat aivan Helsinki-Vantaan lentokentän naapurissa. Varaa huoneesi jo nyt!

Skyline Airport Hotel, Vantaa – Booking.com

Skyline Airport Hotel, Vantaa – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Skyline Airport Hotel sijaitsee vain 5,3 kilometrin päässä lentokentältä ja se tarjoaa ilmaisen kuljetuksen lentokentälle (saatavilla pyynnöstä).

Skyline Airport Hotel sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Skyline Airport Hotel, (Vantaa, Suomi) – Trivago

Hotelli Skyline Airport Hotel, Vantaa, Suomi – www.trivago.fi

Lentokenttähotelli Skyline – Vain 5 minuuttia lentoasemalta. Lentokenttähotelli Skylinen vieraille ilmainen autopaikoitus jopa 15 vuorokaudeksi, sekä ilmainen …

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Skyline Airport Hotel kohteessa Vantaa, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 93 valokuvaa ja 694 arvostelua. Hotelli? trivago!

Skyline Airport Hotel – Helsinki | Hotels.com

Skyline Airport Hotel on yksityisessä omistuksessa oleva viihtyisä kotimainen lentokenttähotelli 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Näytä majoituspaikan Skyline Airport Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Kauppakeskus Jumbo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja lentokenttäkuljetukset ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Skyline Airport Hotel – Etusivu | Facebook

Skyline Airport Hotel – Etusivu

Uudistimme hotellimme! Mittavien remonttien jälkeen myös nimemme on muuttunut ja Bonus Inn tunnetaan nyt nimellä Skyline Airport Hotel.

Skyline Airport Hotel, Vantaa. 3 937 tykkäystä · 31 puhuu tästä · 9 105 oli täällä. Yksityinen, ystävällinen ja täysin uusittu lentokenttähotelli….

Skyline Airport Hotel | Vantaa – Vantaan kaupunki

Skyline Airport Hotel | Vantaa

Skyline Airport Hotel on yksityisessä omistuksessa oleva viihtyisä kotimainen lentokenttähotelli 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Saat taatusti hyvää palvelua ja pääset laskeutumaan leppoisaan ja kiireettömään lomatunnelmaan jo ennen lentoasi.

Skyline Airport Hotel – Private Hotels

Keywords: hotelli skyline, airport hotelli vantaa, skyline hotelli, hotelli bonus inn, bonus inn hotelli