Lounas scandic kajaani

Ravintolat ja baarit – Scandic

Haluamme jokaisen aterian olevan nautinnollinen kokemus ja baareissamme tulee viihtyä niin yksin kuin yhdessä. Tervetuloa!

Ravintola Scandic Kajanus – LOUNAS

Ravintola Scandic Kajanus. Ravintola Scandic Kajanus on keskustassa toimiva ravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Koskikatu 3, Kajaani.

Hotel Kajanus | Visit Kajaani

Wanhan Kerhon lounas. Wanhalla kerholla nautit yli 100 vuotta vanhan museorakennuksen miljöössä konstailematonta kotiruokaa, sopien niin juhlaan kuin arkeen.

Hotel Kajanus tarjoaa mukavaa majoitusta 181 huoneessa Kajaanin keskustan välittömässä läheisyydessä.

Scandic Kajanus, Kajaani: Recensioner – Eat.fi

eat.fi

Kävimme syömässä uutenavuotena pihvit kajanuksen ravintolassa ja ruoka oli erittäin hyvää! Palvelu oli myös sujuvaa ja iloista, suosittelen!

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Hotel Kajanus | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Lisätietoja hotellista Scandic Kajanus. Sijainti Koskikatu 3, Kajaani, 87200. Lisätietoja majoituspaikasta.

Lounas paikassa Kajaani – Cylex Paikallishaku

Scandicilla on yli 160 hotellia yhdeksässä maassa. Löydä ja varaa hotelli, kokoustila ja tapahtumapaketti Pohjoismaiden johtavasta hotelliketjusta.

Hotelli Kajanus I Kajaani Hotelli I Tervetuloa vieraaksemme!

Majoitu mukavasti Kajaanissa! Scandic Kajanus on 1.1.2023 alkaen Hotel Kajanus, osa Peerâ Hotels & Cottages -perhehotelliketjua.

Kajaani Hotelli Kajanus – majoitu mukavasti Kajaanissa työmatkalla tai lomallasi. Maksuton pysäköinti. 181 huonetta, ravintola ja kokoustilat.

VÄHÄN HÄÄVIMPI PÄIVÄ II lauantaina 1.10. 2022 – Popup koulu

Tapahtuma | Popup koulu

1.10.2022 — Klo 10.30 – 12.30 Lounas Scandicissa, erityisen ruuhkaisaa klo 11-11.45 … Muotitansseja nyt ja ennen, Kajaani Dance, Kauppakatu 23, …

Pohj

Pohjoinen 1. Pojat lohko II, Kenttä 2. Intersport Kajaani. Lounas 2 … Lounas 1. Pohjoinen 1. Länsi 1. Tytöt lohko II, kenttä 4. Scandic Kajanus.

Scandic KajanusKoskikatu 3, 87200 Kajaani – picardIt.fi

Kuvaus. Scandic Kajanus | Hotelli Kajaani | Scandic Hotels. Kajaanin keskustan lähellä, Kaukaveden vesiliikuntakeskuksen yhteydessä sijaitsevassa hotellissa …

Keywords: lounas scandic kajaani, scandic kajanus lounas