Pdf kääntäjä

Näin käännät PDF-tiedoston suomeksi – KotiMikro

Näin käännät PDF-tiedostoja eri kieliltä | Kotimikro.fi

10.10.2022 — Mene ensin Google Kääntäjä -sivulle. · Napsauta Dokumentit. · Valitse Selaa tietokonetta. · Valitse nyt PDF-tiedosto kiintolevyltä ja valitse Avaa.

Jos sinulla on PDF-tiedosto kielellä, jota et ymmärrä, voit kääntää sen suomeksi nopeasti ilman tietokoneelle asennettavaa kallista ohjelmaa. Tässä artikkelissa kerromme, miten se tehdään.

Ilmainen kääntäjä PDF- tai Word-tiedostoille DeftPDF: n avulla

Ilmainen online-palvelu, joka kääntää PDF- tai toimistoasiakirjat useille kielille ja säilyttää alkuperäisen asettelun. Myös skannattu PDF on tuettu.

Ilmainen Multilizer PDF-kääntäjä

Multilizer PDF-kääntäjä kääntää PDF-dokumentteja automaattisesti. Vain muutamalla klikkauksella voit kääntää omat PDF-dokumenttisi yli 40 eri kielelle.

Kokeile automaattista PDF-kääntäjää ilmaiseksi. Voit kääntää 1-3 sivun dokumentin helposti ja täysin ilmaiseksi.

PDF-muotoisen tiedoston kääntäminen Google-kääntäjällä

PDF-muotoisen tiedoston kääntäminen Google-kääntäjällä | Kysy kirjastonhoitajalta

6.7.2020 — Siirry tietokoneella Google Kääntäjään. · Valitse vasemmasta yläreunasta Dokumentit. · Valitse Selaa tietokonetta ja käännettävä tiedosto.

PDF-sivujen kääntäminen, siirtäminen, poistaminen ja …

PDF-sivujen kääntäminen, siirtäminen, poistaminen ja numeroiminen uudelleen Adobe Acrobatissa

PDF-tiedoston sivujen kääntäminen · Määritä toissijaisella työkalurivillä sivuväli, jossa haluat käyttää kiertämistä. · Kun olet valinnut sivuvälin, valitse …

Ota selvää, miten voit käsitellä PDF-sivuja Adobe Acrobatilla: kiertää niitä, siirtää, poistaa, viedä ja jakaa ne tai numeroida ne uudelleen.

Dokumenttien ja verkkosivustojen kääntäminen – Tietokone

Dokumenttien ja verkkosivustojen kääntäminen – Tietokone – Google Translate Ohjeet

Dokumenttien kääntäminen. Voit kääntää korkeintaan 10 Mt:n kokoisia .docx-, .pdf-, .pptx- ja .xlsx-dokumentteja. PDF-tiedostoissa voi olla enintään 300 …

Joillakin laitteilla on mahdollista kääntää verkkosivustoja ja dokumentteja.Verkkosivustojen kääntäminenTärkeää: Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

PDF-dokumenttien kääntäminen ja muuntaminen

PDF-tiedoston kääntäminen. Step 1 icon. Anna tiedosto. Lataa PDF-dokumentti tai kirjoita vain sen verkko-osoite. Step 2 icon …

Käännä PDF-dokumentteja nopeasti verkossa ja tallenna käännös missä tahansa muodossa.

Google Kääntäjä

Googlen tarjoama maksuton palvelu kääntää hetkessä sanoja, lauseita ja verkkosivuja suomen ja yli 100 muun kielen välillä.

Käännä PDF-tiedosto ilmaiseksi – LightPDF

Käännä PDF verkossa – Käännä PDF-tiedosto ilmaiseksi

Upload files to the online Tool. 2. Hit Rotate PDF to rotate PDFs. 3. Click Download to save the files.

Käännä PDF-tiedosto helposti tämän ilmaisen verkkopohjaisen työkalun avulla. Voit kiertää PDF-asiakirjan sivun tai useampia sivuja, ja saat kaikki sivut käännettyä yhdellä ainoalla klikkauksella.

Keywords: pdf kääntäjä, pdf tekstin kääntäjä