Petra saa vauvan

Petra saa vauvan | Yle Areena

Petra saa vauvan · Jakso 1: Raskaana! · Jakso 3: Rooleja ja leikkiä · Jakso 5: Vaippoja vai seksiä? · Jakso 8: Vauvaonnea · Jakso 2: Parisuhdeneuvoja · Jakso 4: …

Petra on raskaana! Voi onnea – ja kuinka pelottavaa! Miten käy parisuhteen, ja millaisia vanhempia Petrasta ja Asbjørn tulee? Sarjassa seurataan tunnetun tanskalaistoimittajan odotusaikaa, vauvan syntymää ja perheen muodostumista.

K1, J7: Synnytys | Petra saa vauvan – Yle Areena

K1, J7: Synnytys | Petra saa vauvan | Yle Areena

13.11.2018 — Petran synnytys voi alkaa milloin tahansa, ja hän suuntaa puolisonsa kanssa pariskunnille tarkoitettuun synnytysvalmennukseen.

7/8. Petran synnytys voi alkaa milloin tahansa, ja hän suuntaa puolisonsa kanssa pariskunnille tarkoitettuun synnytysvalmennukseen. Millaisen roolin Asbjørn saa synnytyksessä? Sarja tanskalaistoimittajan matkasta kohti äitiyttä.

K1, J8: Vauvaonnea | Petra saa vauvan – Yle Areena

K1, J8: Vauvaonnea | Petra saa vauvan | Yle Areena

13.11.2018 — Petra ja Asbjørn saavat vihdoin vauvan syliinsä. Sairaalan ovien ulkopuolella heille aukeaa uusi elämä vanhempina ja kolmihenkisenä perheenä …

8/8. Petra ja Asbjørn saavat vihdoin vauvan syliinsä. Sairaalan ovien ulkopuolella heille aukeaa uusi elämä vanhempina ja kolmihenkisenä perheenä. Sarja tanskalaistoimittajan matkasta kohti äitiyttä.

Petra saa vauvan | Ohjelmatiedot, TV-esitykset ja suoratoisto

Löydä koska ja missä Petra saa vauvan on katsottavissa. Tutustu tähän ja muihin televisio- sekä suoratoisto-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme Telkku.com!

Petra saa vauvan | Iltapulu.fi

6.11.2021 — Petra saa vauvan. 8/8. Petra ja Asbjørn saavat vihdoin vauvan syliinsä. Sairaalan ovien ulkopuolella heille aukeaa uusi elämä vanhempina ja …

Petra saa vauvan. 8/8. Petra ja Asbjørn saavat vihdoin vauvan syliinsä. Sairaalan ovien ulkopuolella heille aukeaa uusi elämä vanhempina ja kolmihenkise…

Petra valitti kasvainta – sai vauvan – Ulkomaat – Ilta-Sanomat

21.7.2000 — Harvoin on lapsen syntymä tullut niin yllätyksenä kuin se tuli ruotsalaiselle Petra Larssonille, 17.

Petra saa vauvan (Yle Areena) – Netti-TV.Net

Petra saa vauvan (Yle Areena) | Netti-Tv.Net

2/8. Petra on ollut valmis perustamaan perheen jo vuosia, kun taas hänen puolisonsa olisi malttanut vielä odottaa. Petra vierailee podcastissa hakemassa …

2/8. Petra on ollut valmis perustamaan perheen jo vuosia, kun taas hänen puolisonsa olisi malttanut vielä odottaa. Petra vierailee podcastissa hakemassa neuvoja hyvään kumppanuuteen. (U)

Petra Wettenranta: ”Unesta en tingi!” – Jaksa paremmin

Petra Wettenranta: ”Unesta en tingi!”

22.10.2020 — Hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja sisällöntuottaja Petra … Jo nyt odotan jännityksellä, miten arki muuttuu vauvan synnyttyä.

Se tulee nyt! | Tiina Suomalainen

Petra saa kysyttyä. Lääkäri rauhoittelee, että vauvalla ei ole mitään hätää. Sitten hän kiepauttaa napa- nuoran pois vauvan hartioiden ympäriltä.

Keywords: petra saa vauvan