Sää inari ilmatieteenlaitos

Sää Inari – Ilmatieteen laitos

Sää Inari – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Sää Inari 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Inari – Foreca.fi

Sää tänään tiistaina. Puolipilvistä, illalla selkeää. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -19 astetta ja alin -26 astetta. Vuorokauden sademäärä on yhteensä 0 mm.

Täsmäsää Inari. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Inari | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Inari. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Ivalo, Inari | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Ivalo, Inari. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sääennuste Inari, Suomi | Sää | yle.fi

Sääennuste Inari | Sää | yle.fi

Sää Inari. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Sää Sevettijärvi, Inari | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Katso sää kohteessa Sevettijärvi, Inari. … Lataa Suomen kattavin sääsovellus – IL Paras Sää. Seuraavat 12 tuntia. Foreca. Ilmatieteen laitos.

Säähavainnot: Inari Seitalaassa – Paikkatietohakemisto DEMO

Säähavainnot: Inari Seitalaassa

Säähavainnot: Inari Seitalaassa … Ilmatieteen laitos. Helsinki , PL 503 , Suomi. +358295391000 · http://www.ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data.

Aineisto sisältää Ilmatieteen laitoksen säähavaintoaseman hetkelliset pintasäähavaintoarvot. Pintasäähavaintoarvoja ovat lämpötila, paine, suhteellinen kosteus, tuulen nopeus ja suunta sekä sademäärä. Mitattavat havaintoarvot vaihtelevat asemittain. Tyypillisesti havaintoarvoja mitataan 10 min välein.

Keywords: sää inari ilmatieteenlaitos