Sää lempäälä ilmatieteenlaitos

Sää Lempäälä – Ilmatieteen laitos

2 päivää sitten — Sää Lempäälä – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Lempäälä | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Tänään tiistaina klo 15.00. 7.51 17.26. Enimmäkseen pilvistä ja ajoittain heikkoa lumisadetta tai lumikuuroja. −5°. 3 m/s. −5°. 3 m/s. Ilmatieteen laitos.

Sää Lempäälä 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sääennuste Lempäälä, Suomi | Sää | yle.fi

Sää Lempäälä. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Sää Lempäälä | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Lempäälä. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti.

Tiesäähavainnot: vt3 Lempäälä Kulju Opt

Tiesäähavainnot: vt3 Lempäälä Kulju Opt … http://ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data-tiesaahavainnot … Vallitseva sää. Varoitus 3. Varoitus. Veden määrä 3.

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja säätä havainnoivaa tiesääasemaa. Eniten asemia on rannikkoseudulla ja eteläisessä Suomessa. Tiesääasemilta saadaan tietoja 10-15 min välein erilaisilta tienpinta-antureilta tien pinnan oloista sekä meteorologisilta antureilta vallitsevasta säästä. Tiesääasemien sijainnista johtuen sääanturitietojen luotettavuus ja tiedon vertailtavuus asemien kesken on heikompi kuin Ilmatieteen laitoksen säähavaintoasemien tiedoilla, jotka on sijoitettu meteorologisesti edustavimpiin paikkoihin. Tiesääasemilla pääpaino on kelin mittaus ja asemat on siksi sijoitettu eri metodein kuin säähavaintoasemat.

Sää Lempäälä • Motot.net sääennuste

10 päivän sääennuste Lempäälä. Foreca (Lempäälä 10 vrk); Intermeteo (Lempäälä 15 vrk); Intellicast (10 vrk); Weather.com (10 vrk); Accuweather (Lempäälä 15 …

10 vrk:n sää-Lempäälä, Pirkanmaan maakunta

Heikkoa lumisadetta. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 80%. Lumimäärä 2-3 cm. Kosteus90%. UV-indeksi0/10. Auringonnousu7.45.

Keywords: sää lempäälä ilmatieteenlaitos