Sää polvijärvi ilmatieteenlaitos

Sää Polvijärvi – Ilmatieteen laitos

Sää Polvijärvi – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Polvijärvi | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Polvijärvi. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sola, Polvijärvi | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Ilmatieteen laitos. Tuntuu kuin. −13°. Sateen riski. 44%. Sademäärä0 mm … Sateen määrä Sola, Polvijärvi. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sää Polvijärvi 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Polvijärvi – Foreca.fi

Sademäärät ja lumikertymä ovat ennustehetkeä edeltävän kuuden tunnin kertymiä. Päivitetty 22.2. 04.43. 10 päivän sää · Sadetutka · Lumen syvyys · Sähkön …

Täsmäsää Polvijärvi. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Polvijärvi | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Polvijärvi. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti.

Sääennuste Polvijärvi, Suomi | Sää | yle.fi

Sää Polvijärvi. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

10 vrk:n sää-Polvijärvi, Pohjois-Karjalan maakunta

Heikkoa lumisadetta. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 80%. Lumimäärä 2-3 cm. Kosteus87%. UV-indeksi0/10. Auringonnousu7.28.

Keywords: sää polvijärvi ilmatieteenlaitos