Sää tutka jyväskylä

Sadetutka Jyväskylä – Iltalehti

Sadetutka havainnollistaa, miten sadealueiden ennustetaan liikkuvan paikassa alueellasi. Tuoreimmat – Sääuutiset. Hyytävä pakkasaalto nielaisee koko Suomen – …

Täsmäsää Jyväskylä – Foreca.fi

Täsmäsää Jyväskylä. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sadetutka ja -ennuste – Foreca.fi

Sadetutka ja tutkaan pohjautuva sade-ennuste 15 minuutin välein. Seuraa minne sateet ovat ennusteen mukaan kulkemassa.

Sadetutka Jyväskylä – Supersää

Supersää näyttää yhdellä silmäyksellä kaksi kilpailevaa sääennustetta. Toinen ennuste tulee Ilmatieteen laitokselta, toinen Forecalta. Mukana on myös sadetutka.

Sää Jyväskylä – Ilmatieteen laitos

Sää Jyväskylä – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Sade- ja pilvialueet – Ilmatieteen laitos

Valitse haluamasi tutkakuva ylälaidassa olevista vaihtoehdoista. Animaation voi pysäyttää tai käynnistää Käynnistä / Pysäytä -nappulasta kuvan alla. Animaation …

Tarkastele sadealueiden liikkeitä ja sateen hetkellistä voimakkuutta Suomessa viimeisen 4 tunnin aikana. Mukana myös salamahavainnot.

Sää Jyväskylä – Säätiedot ja Sadetutka – MTV Uutiset

Katso päivän ja viikon sää paikassa Jyväskylä kätevästi MTV Uutisten … Sataako vai paistaako lähipäivinä paikassa Jyväskylä. … Sadetutka: Jyväskylä.

Säätutka – Jyväskylä, Keski-Suomi – AccuWeather

Tänään WinterCast Tunneittain Päivittäin · Tutka · MinuteCast Kuukausittainen Ilmanlaatu Terveys ja aktiviteetit. Säätutka: Jyväskylä. Säätutka: Jyväskylä …

Sääennuste Jyväskylä | Sää | yle.fi

Paikallissää Jyväskylä, maanantai 20.2. · Säätila klo 17:00 · Lämpötila lähipäivinä · Sää tunti tunnilta · Sadetutka Jyväskylä · Sää tulevina päivinä.

Säätutka (sadetutka) ja ukkostutka Suomi — Meteo.fi

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen …

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen ennusteen sitä, missä sataa kohta. Tiedot päivittyvät 5 minuutin välein. Tutkahavainnon tarkkuus on 1km. dBZ datan tarkkuus on 500m. Palvelu perustuu Ilmatieteen laitoksen avoimeen dataan.

Keywords: sää tutka jyväskylä