Scandic rosendahl

Scandic Rosendahl | Pyynikki Tampere | Scandic Hotels

Viihtyisä hotelli Pyynikin kauniissa järvimaisemissa lähellä Tampereen keskustaa ja Särkänniemen huvipuistoa. Maksuton pysäköinti ja viihtyisä …

Scandic Rosendahl (Hotelli), Tampere (Suomi) tarjoukset

Scandic Rosendahl, Tampere – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Scandic Rosendahl sijaitsee kauniilla paikalla Pyhäjärven ja Atlaspuiston vieressä vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Scandic Rosendahl – Tampere | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Scandic Rosendahl tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan rauhallisesta sijainnista. Pyynikin näkötorni sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. 

Scandic Rosendahl – Tutustu Tampereen seudun elämyksiin

Scandic Rosendahl – Tutustu Tampereen seudun elämyksiin – Visit Tampere

Tampereen seudun matkailualan yritysten tarjonta yhdellä sivustolla. Tutustu laajaan valikoimaan Visit Tampereen sivustolla ja inspiroidu!

Hotelli Scandic Rosendahl, Tampere, Suomi – Trivago

Hotelli Scandic Rosendahl, Tampere, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Scandic Rosendahl kohteessa Tampere, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 94 valokuvaa ja 1807 arvostelua. Hotelli? trivago!

Kuinka päästä kohteeseen Scandic Hotel Rosendahl …

Kuinka päästä kohteeseen Scandic Hotel Rosendahl paikassa Tampere kulkuvälineellä Bussi tai Raitiovaunu?

Scandic Rosendahl – Wikipedia

Keywords: scandic rosendahl, hotelli rosendahl, scandic rosendal, hotelli pyynikki, hotelli pyynikki tampere, pyynikki hotelli