Sokos hotelli rovaniemi

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

Original Sokos Hotel Vaakuna | Hotelli Rovaniemi, Lappi, Napapiiri – sokoshotels.fi

Varaa hotelli Lapista Rovaniemen keskustasta ja tapaa Joulupukki Napapiirillä. Edulliset hinnat ja Bonusta, kun varaat hotellin suoraan meiltä.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Hotellit Rovaniemi | Majoitus Rovaniemen keskustassa – sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoituspaikka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä …

Hotelli Rovaniemeltä edullisesti. Saat myös Bonusta, kun varaat suoraan meiltä.

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi – Booking.com

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Rovaniemi – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Rovaniemi. 6 220 tykkäystä · 372 puhuu tästä · 3 814 oli täällä. Rovaniemellä, Joulupukin virallisessa…

Tämä hotelli sijaitsee Rovaniemen keskustassa, 150 metrin päässä Kemijoelta. Hotellissa on 2 ravintolaa. Huoneissa on minibaari ja teen-/kahvinkeitin.

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi – Hotels.com

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi – Rovaniemi | Hotels.com

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi kohteessa Rovaniemi, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Näytä majoituspaikan Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi tarjoukset. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Lordi-aukio sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä 2 ravintolaa ja baarin. 

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi – Ebookers

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Finder.fi kertoo Original Sokos Hotel Vaakuna yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista … Koskikatu 4, 96200 Rovaniemi; PL 8214, 96101 Rovaniemi.

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi. Asiakkaat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Lordi-aukio sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, ravintolaa ja baari.

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi – Facebook

Hotelli Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Suomi

Hotelli Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi kohteessa Rovaniemi, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 40 valokuvaa ja 701 arvostelua. Hotelli? trivago!

Original Sokos Hotel Vaakuna – Y-tunnus: 0212329-0 – Finder

Original Sokos Hotel Vaakuna – Y-tunnus: 0212329-0 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Original Sokos Hotel Vaakuna yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Keywords: sokos hotelli rovaniemi