Split sää toukokuu

Splitin sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat – Pieni Matkaopas

Split lämpötilat vaihtelevat toukokuusaa 14°C ja 21°C välillä. Se on toukokuulee lauhkeaa, mutta suosittelemme kaiken varalta ottamaan lämmintä mukaan.

Split sää toukokuu 2023 | Split 14 päivän sääennuste

Katso kohteen Split sää: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpötila sekä poutapäivien määrä eri kuukausina.

Tarkista toukokuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Split, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Split päivittäinen sää toukokuusaa 2021 kalenteristamme.

Sää ja ilmasto – Split & Podstrana – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Split & Podstrana | Apollomatkat

Get the monthly weather forecast for Split, Split-Dalmatia, Kroatia, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Katso sää ja ilmasto kohteessa Split & Podstrana: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Split – Sää ja lämpötila | TUI.fi

Split, Split-Dalmatia · Maapallon ympäri · Kuukausittainen · toukokuu · 2023 · Päivittäin · Lämpötilakaavio · Maapallon ympäri · Lähellä olevat sijainnit:.

Split, Split-Dalmatia, Kroatia: Kuukausittainen sää

Katso millainen on Splitin sää. … Sää – Split. Split … Tammikuu; Helmikuu; Maaliskuu; Huhtikuu; Toukokuu; Kesäkuu; Heinäkuu; Elokuu; Syyskuu; Lokakuu …

Split, Split-Dalmatia – Kuukausittainen sää – AccuWeather

Toukokuu on erittäin hyvä ajankohta Kroatian-lomalle, etenkin jos ei välitä niin kovasti meressä uimisesta. Merivesi voi olla toukokuussa vielä viileähköä, alle …

Sää – Split – Napsu

Kun matkustaa Split Toukokuu voit odottaa: usein sadetta, joskus ukkonen . Keskimääräinen päivisin lämpötilat ovat noin 18℃ ja 25℃. Katso UV-indeksi, joka on (7) …

Kroatian sää – mikä on paras aika matkustaa Kroatiaan?

Kroatian sää – mikä on paras aika matkustaa Kroatiaan? – Kerran elämässä

Paras aika matkustaa Kroatiaan rantalomalle on helteinen kesä-heinä-elokuu. Toukokuu, syyskuu ja lokakuu ovat miellyttävää aikaa aktiivilomalle.

Splitin sää | Lomalista.fi

Sää Toukokuu Split, Kroatia 2021 – HikersBay

Split – Sää Toukokuu Split, Kroatia 2021

Sää Split Toukokuu 2021. Matkaopas ja neuvoja. Lue yleiskatsaus ilmasto. ✅ Sääilmiöiden kirjata edellisten vuosien Split ☃ Lämpötila paikkakunnilla Split ☀ Holiday Sää Split Toukokuu ☔. Lämpötila, vesi, sademäärä, päivien märkää ja neuvoja paras aika vierailla Split.

Keywords: split sää toukokuu, sää split toukokuu