Sri lanka sää

Sää ja lämpötilat Sri Lankassa. – Apollomatkat

Sää ja lämpötilat Sri Lankassa.

Sääuutiset | Alkanut viikko on talven ystäville mieluisa – korkeapaine tuo eteläänkin hetkellisesti kunnon pakkaset Julkaistu tänään klo 14.35 …

Katso sää ja ilmasto kohteessa Sri Lanka: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Sää Sri Lanka – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sääennusteet, havainnot, sääkartat ja paljon muuta koko maailmaan.

Sää Colombo 10 vrk – Foreca.fi

Sri Lankaan voikin matkustaa melkein ympäri vuoden: kun toisella puolen saarta on sadekausi, on toisella paras sää – ja päinvastoin.

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sri Lanka sää ja ilmasto: paras aika matkustaa Sri Lankaan?

Katso millainen on Sri Lankan sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Sri Lankaan voi matkustaa melkein ympäri vuoden: kun toisella puolen saarta on sadekausi, on toisella paras sää – ja päinvastoin. Sri Lankan ilmasto on matkailun kannalta otollinen.

Sää – Sri Lanka – Napsu

Katso tietoa Sri Lankan säästä: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpö sekä poutapäivien määrä eri kuukausina Sri Lankalla.

Sri Lanka – sää ja lämpötila | TUI.fi

Sää kuitenkin vaihtelee paikasta toiseen, sillä Sri Lankan maisemiin mahtuu niin rannikoita kuin ylänköseutuja. Lisäksi säähän vaikuttavat kaksi monsuunia, …

Milloin on paras aika matkustaa Sri Lankaan? Lue lisää …

Milloin on paras aika matkustaa Sri Lankaan? Lue lisää säästä täällä!

Sää nyt ; RealFeel®. 104° ; RealFeel Shade™. 93° ; Korkein UV-indeksi. 11 Äärimmäinen ; Tuuli. PLu 6 mi/h ; Tuulenpuuskia. 9 mi/h.

Täältä löydät paljon tietoa siitä, mikä on paras aika matkustaa Sri Lankaan. Lue täältä lisää Sri Lankan monsuuneista, kuivasta kaudesta sekä luonnosta.

Colombo, Sri Lankan läntinen provinssi – AccuWeather

Sri Lankan sää on tropiikkia parhaimmillaan … Matkakohteena Sri Lanka vie sinut trooppiseen ilmastoon, maan säätilan ollessa keskimäärin +28 lämpöasteen …

Sri Lanka matkakohteena – tie paratiisiin – Lomamatkalle.fi

Sri Lanka matkakohteena – Takuuvarma lippu paratiisiin

Sri Lanka on matkakohteena kaunis ja elämyksellinen, missä vietät varmasti mitä upeimman loman. Katso mitä Sri Lankan matkat tarjoaa sinulle.

Keywords: sri lanka sää